Lär dig att blåsa figurballonger!

Något som är en av det mest populära inslagen på barnkalasen är såklart ballongerna och kan du då även knyta dig ett antal figurballonger så är du hemma. Här ska jag visa dig några riktigt enkla men smidiga figurballonger som du enkelt knyter om du lägger fem minuter på att se igenom den youtubefilmen jag hänvisar till. Börja med att införskaffa dig lite billiga figurballonger så att du kan träna utan att bli ruinerad när dom går sönder. När du har lite mer koll sedan kan du köpa lite bättre figurballonger från qualatex.

Ta fram dina ballonger så ska vi knyta första ballongen nu!

Du kanske kommer känna av en viss yrsel om du ska blåsa alla ballonger för hand. Så lägg istället några kronor på att köpa dig en billig ballongpump, det kostar nån hundralapp men du behåller hjärnan syresatt. Ta tid på dig satt träna och snart kommer du verkligen kunna knyta hunden och blomman samt svärdet med förbundna ögon. Det tar verkligen inte lång tid att lära sig så lägg den lilla stunden så kommer du glänsa på barnkalaset